Overslaan en naar de inhoud gaan
Door redactie op 20-01-2011 - 11:22

Makkelijker, sneller en gebruiksvriendelijker! Sinds begin 2010 heeft het NCvB een nieuw elektronisch meldingsformulier op de website. Bedrijfsartsen kunnen via www.beroepsziekten.nl eenvoudig beroepsziekten en arbeidsgebonden aandoeningen digitaal melden.

 
 

De nieuwe meldingsformulieren moeten het melden makkelijker, sneller en bedrijfsarts-vriendelijker maken. Het NCvB hoort graag van bedrijfsartsen of dat inderdaad is gelukt. Uw reactie is welkom op ncvbmelding@amc.nl Wij stellen suggesties erg op prijs.

Waardoor ontstaan tot nu toe de meeste problemen?
De meeste problemen bij het melden ontstaan door het gebruik van respectievelijk oude versies van Internet Explorer of Mozilla Firefox. Wij raden u aan om Internet Explorer versie 7 (of een hogere versie) of Mozilla Firefox versie 3.1 (of een hogere versie) te gebruiken, aangezien het nieuwe registratiesysteem hiervoor is geoptimaliseerd.
Vragen over het melden van beroepsziekten kunt u blijven stellen via de helpdesk. De helpdesk is op werkdagen ook telefonisch te bereiken onder het nummer 020-56 65387
Wij hopen dat u ondanks mogelijke problemen beroepsziekten en arbeidsgebonden aandoeningen bij het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten blijft melden.