Peilstation Intensief Melden - Aanmelden is weer mogelijk

Er is nu weer de mogelijkheid om u aan te sluiten bij het ‘Peilstation Intensief Melden’ van het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten. Het project loopt op 1 januari 2011 twee jaar en wij gaan nog drie jaar door. 184 collega bedrijfsartsen doen al mee. Als deelnemer meldt u uw beroepsziekten bij het NCvB volgens de gebruikelijke procedure. Wij vragen u om aan ons door te geven hoe uw populatie is samengesteld. Op basis daarvan kunnen wij de incidentie van Nederlandse beroepsziekten beter in beeld brengen. Van ons krijgt u gratis geaccrediteerde nascholing (4 punten) over beroepsziekten en wij bespreken van ieder een casus.

In het voorjaar van 2011 wordt weer een achttal workshops (max. 18 deelnemers per workshop) gegeven. U kunt daarbij kiezen uit een van de volgende locaties: Amsterdam, Eindhoven of Zwolle. Klik hier voor het programma en het opgaveformulier.

Wilt u meedoen?
Voelt u zich aangesproken? Bent u van plan meer aandacht te geven aan het diagnosticeren en melden van werkgerelateerde aandoeningen? Of heeft u behoefte aan scholing op dit gebied en wilt u zich ontwikkelen tot expert beroepsziekten? Dan ligt hier voor u een kans!

U kunt zich tot en met 31 januari 2011 hier opgeven voor deelname. Voor meer informatie kunt u zich richten tot Erwin Prakken, e-mail: pim@amc.nl of telefoon 020-5663703.