Overslaan en naar de inhoud gaan

Contact

NCvB

Wij zijn bereikbaar via het contactformulier en één van onderstaande emailadressen.

Nederlands Centrum voor Beroepsziekten (NCvB)

Welkom bij het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten (NCvB). Het NCvB registreert en signaleert beroepsziekten via het nationale melding- en registratiesysteem en meerdere specifieke peilstations.

De missie van het NCvB is het bevorderen van de kwaliteit van preventie, (vroeg)diagnostiek, behandeling en begeleiding van beroepsziekten en arbeidsgebonden aandoeningen.

Hiertoe ontplooit het NCvB activiteiten op drie gebieden:

Beroepsziekten

Een beroepsziekte is een ziekte of aandoening als gevolg van een belasting die in overwegende mate in arbeid of arbeidsomstandigheden heeft plaatsgevonden.

Cookies en privacybeleid

Persoonsgegevens die via Beroepsziekten.nl worden verzameld, gebruikt het NCvB alleen voor het doel waarmee u ze heeft achtergelaten.

Wat zijn persoonsgegevens?

Een persoonsgegeven is informatie die herleidbaar is tot een persoon. Voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam of een huisadres, maar ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn.

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.beroepsziekten.nl. Deze website is tot stand gekomen op initiatief van het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten (NCvB) en in het colofon vermelde samenwerkingspartners. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Colofon

Deze portal beroepsziekten is ontwikkeld door en wordt beheerd door medewerkers van het NCvB.

Redactie: Paul KuijerSteven Visser en Faridi Jamaludin
Webmaster: Amin Khan