Overslaan en naar de inhoud gaan

PMO-training voor bedrijfsartsen bevordert vaardigheid en zelfvertrouwen

Door redactie op 01-09-2022 - 11:24

Het volgen van een PMO-training en e-learning heeft een positief effect op de vaardigheden van bedrijfsartsen om voor PMO ontwikkelde stappenplannen toe te passen, en op het vertrouwen in eigen kunnen om PMO uit te voeren. Dit blijkt uit een deel van het onderzoek naar de uitvoering van PMO, waarop Felicia Los binnenkort promoveert.
 

De NCvB e-learning overspanning / burn-out is geüpdatet en weer online!

Door redactie op 09-02-2022 - 08:38

De e-learning is speciaal voor bedrijfsartsen gemaakt om vaardigheid te verkrijgen in het stellen van de diagnose beroepsziekte overspanning / burn-out. Eerst wordt de diagnose toegelicht aan de hand van het NCvB 6-stappenplan en vervolgens wordt geoefend met casuïstiek. De e-learning is voor 1 punt geaccrediteerd en start en eindigt met een toets die aan het einde voldoende moet worden gemaakt. Deelname is gratis. (Accreditatie wordt binnen een maand aan GAIA doorgegeven).

Overspanning en burn-out beter leren registreren met E-learning

Door redactie op 21-11-2016 - 15:50

Hoewel overspanning en burn-out de meest gemelde beroepsziekten zijn, vinden veel bedrijfsartsen het lastig te bepalen wanneer deze ziektebeelden gezien kunnen worden als een beroepsziekte? Om hen hierin te ondersteunen heeft het NCvB een speciale E-learning module ontwikkeld.

De registratierichtlijn Overspanning en burn-out is voorjaar 2016 geüpdatet, zie http://www.beroepsziekten.nl/datafiles/E002.pdf

Abonneer op E-learning